Asset management

Veel organisaties zijn al jaren actief op het gebied van onderhoudsmanagement en systemen voor kwaliteit, milieu en veiligheid. Deze systemen grijpen steeds meer in elkaar. Hoe kunnen we daar richting aan geven? Waar kunnen we processen optimaliseren? En welke rol speelt informatisering hierbij? Asset management als systeem vormt hierbij de verbindende schakel.

 

Asset management is een containerbegrip; velen gebruiken de term maar wat bedoelt men er mee? En nog belangrijker, wat kunt u ermee? Asset management gaat verder dan onderhoudsmanagement. Het doel is om de optimale prestatie uit uw gebruiksmiddelen, de assets, te halen. En dat binnen acceptabele risico’s en tegen aanvaardbare kosten, gemeten over de gehele levensduur van de assets.

 

CMS Asset Management levert diverse diensten en producten om de organisatie rondom uw assets in lijn te brengen met de doelstellingen van uw bedrijf. Meer weten over asset management? Neem contact op met CMS Asset Management. Vul het informatieformulier in of bel +31 (0)73 648 0563. Ook kunt u kennismaken met ons of met het thema asset management door het volgen van een van onze cursussen.

 

    Model_groeimodel-asset-management-web.png