Infrastructuur & Vervoer

Onze infrastructuur, rails, wegen, vaarwegen en kunstwerken zijn de levensader van de economie. Het optimaliseren van de toenemende capaciteitsvraag wordt gerealiseerd door slimme oplossingen en inzet van marktwerking. Het beheer en het onderhoud van assets spelen hierbij een cruciale rol.

Green Deal en asset management

Bedrijven, maatschappelijke organisaties of andere overheden lopen soms tegen problemen aan als ze een duurzame stap willen maken. De Rijksoverheid kan helpen de knelpunten op te lossen door een Green Deal met ze aan te gaan. De Green Deal heeft als ambitie om duurzaamheid in 2020 een integraal onderdeel te laten zijn van spoor- , grond-, water- en wegenbouwprojecten. Het doel van de Green Deal is dat in 2020 in alle relevante grond-, weg- en waterbouwprojecten (de zogenoemde GWW-projecten) de Aanpak Duurzaam GWW wordt toegepast in planvorming, aanleg, aanbesteding, beheer en onderhoud. Dat zijn ook de thema’s van asset management. Dit betekent dat beide doelen elkaar versterken, een kans voor de sector om ook asset management toe te passen.

 

>> Lees meer over de Green Deal, GWW-projecten en asset management.

 

CMS Asset Management heeft bij onderstaande organisaties in de infra- en vervoerssector meegeholpen met het oplossen van assetmanagementvraagstukken.

Referenties:

 

>> Kijk hier voor onze referenties in andere markten.

Informatie

Wilt u meer weten over asset management in de infra- en vervoerssector? Of wilt u weten wat CMS Asset Management voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. Vul  ons contactformulier in of bel +31(0)73 6480563. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening in de infrastructuur en vervoersbranche.