Kenniscentrum

Om de thema’s binnen asset management inzichtelijk te maken, gebruikt CMS het asset management model en het groeimodel. Beiden geven aan welke aandachtsgebieden er zijn en wat hun onderlinge relatie is. De modellen dienen als ‘kapstok’ voor de dienstverlening en zijn een beeld voor u om de onderwerpen inzichtelijk te maken.

Winnaar branche asset management

CMS Asset Management wordt in het veld gezien als een kennisbedrijf. Dit blijkt onder andere uit de prijs die CMS Asset Management heeft gewonnen; de jury van het Nationale Business Succes Award instituut heeft CMS tot winnaar in de assetmanagementbranche bekroond. Op zondag 17 januari 2016 presenteerde directeur Luc de Laat van CMS Asset Management het bedrijf in het programma ‘De Succesfactor’ op RTL7. Bekijk hieronder het TV-item over CMS Asset Management.

 

“CMS is een zeer hoogwaardig bedrijf dat een sterke positie heeft opgebouwd. Absoluut een specialist op het gebied van asset management c.q. het optimaliseren van het rendement van de assets van haar opdrachtgevers. Gedrevenheid, passie, zeer innovatief, durf en visie, plus een 100% focus op de klant maken van CMS een absolute topper in haar wereld”, aldus de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award.