Nieuwe website

Wellicht ziet u het. Wij hebben een nieuwe website! Deze website zit boordevol assetmanagementinformatie in het kenniscentrum. Bij het lezen van de cases krijgt u een indruk van onze dienstverlening bij klanten. Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van asset- en/of onderhoudsmanagement? Bekijk dan de cursussen.

CMS wint aanbesteding Delfland

Voor de implementatie van asset management heeft CMS een aanbesteding van Hoogheemraadschap van Delfland gewonnen. Daarvoor tekende Luc de Laat, directeur van CMS Asset Management, op maandag 29 januari 2018 een raamovereenkomst met secretaris-directeur Pieter Janssen van Hoogheemraadschap van Delfland.

Terugblik AMNL duurzaamheid

Asset Management Nederland (AMNL) organiseerde op 25 januari 2018 de themasessie asset management en duurzaamheid. CMS Asset Management was host van deze tiende themabijeenkomst en had hiervoor een inspirerende locatie uitgekozen. Met 60 deelnemers was de zaal goed gevuld.

Een ondernemend 2018 toegewenst

Twintig jaar geleden startte Luc de Laat het bedrijf CMS Asset Management. “Ik had geluk dat ik een goede start kon maken en de benodigde assets kon aanschaffen om mijn droom waar te maken. In grote delen van Afrika en Azie kunnen beginnende ondernemers dat niet.

Intern toetsen voor BRZO-bedrijven

Valt uw bedrijf onder het Besluit Risico’s Zware Ongevallen (BRZO 2015)? Dan moet u voldoen aan de BRZO-eisen. Dat betekent samenwerking tussen afdelingen voor kwaliteit, veiligheid, milieu, engineering en technische dienst. Al deze professies kennen hun eigen eisen en normen. CMS helpt met een integrale aanpak.

GWW en assetmanagement

Werken volgens de Green Deal 2.0 als organisatie binnen de grond-, weg- en waterbouw (GWW)? CMS Asset Management kan u helpen om Duurzaam GWW in uw organisatie in te voeren, met behulp van assetmanagement.