Infor EAM seminar op 11 september

Als Alliance Partner van Infor EAM zijn wij op 11 september aanwezig bij het seminar van Infor EAM over de laatste release van het onderhoudsbeheersysteem. Deze middag is speciaal voor gebruikers uit de branches (rail)infra en waterketen.

Onze cursussen in de tweede helft van 2018

Met welke assetmanagementonderwerpen gaat u aan de slag na de zomervakantie? En welke kennis heeft u daarvoor nodig? U vindt hier een greep uit de cursussen die vanaf september 2018 zijn gepland en waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Nieuwe website

Wellicht ziet u het. Wij hebben een nieuwe website! Deze website zit boordevol assetmanagementinformatie in het kenniscentrum. Bij het lezen van de cases krijgt u een indruk van onze dienstverlening bij klanten. Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van asset- en/of onderhoudsmanagement? Bekijk dan de cursussen.

CMS wint aanbesteding Delfland

Voor de implementatie van asset management heeft CMS een aanbesteding van Hoogheemraadschap van Delfland gewonnen. Daarvoor tekende Luc de Laat, directeur van CMS Asset Management, op maandag 29 januari 2018 een raamovereenkomst met secretaris-directeur Pieter Janssen van Hoogheemraadschap van Delfland.

Terugblik AMNL duurzaamheid

Asset Management Nederland (AMNL) organiseerde op 25 januari 2018 de themasessie asset management en duurzaamheid. CMS Asset Management was host van deze tiende themabijeenkomst en had hiervoor een inspirerende locatie uitgekozen. Met 60 deelnemers was de zaal goed gevuld.

Een ondernemend 2018 toegewenst

Twintig jaar geleden startte Luc de Laat het bedrijf CMS Asset Management. “Ik had geluk dat ik een goede start kon maken en de benodigde assets kon aanschaffen om mijn droom waar te maken. In grote delen van Afrika en Azie kunnen beginnende ondernemers dat niet.