Onderhoudsmanagement

Onderhoudsmanagement is voor bedrijven die technische installaties (assets) beheren van cruciaal onderdeel van de gehele bedrijfsvoering. Middels het managen van het onderhoud kunnen zaken als installatie beschikbaarheid, beheerskosten en de te lopen risico’s sterk worden beïnvloed. Onderhoudsmanagement is een onderdeel van life-cycle management.

De levenscyclus van een asset speelt een centrale rol binnen asset management. Het doel is om voor het asset gedurende de gehele levensfase een maximale prestatie bij acceptabele risico’s en minimale kosten te realiseren. Van nieuwbouw, beheer en onderhoud tot afstoting.

 

CMS Asset Management levert diverse diensten en producten om de organisatie rondom uw assets (bedrijfsmiddel) in lijn te brengen met de doelstellingen van uw bedrijf. Hierbij richten wij ons met name op de gebruiks- en onderhoudsfase van de assets. Neem geheel vrijblijvend contact op met CMS Asset Management via het informatieformulier of bel +31 (0)73 648 0563. Ook kunt u kennis met ons maken door het volgen van een van onze cursussen, zowel met open inschrijving als in company.