Warm hart

Net als voorgaande jaren steunt CMS Asset Management ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor het project ‘Bijenkorf’. Met de bijenkorf als asset helpen wij de boeren in Rwanda met het beheren en beheersen van hun bijen. 

 

De hulp gaat verder dan de bijenkorf alleen. De boeren worden bewust gemaakt van duurzaam produceren, organiseren en ondernemen, zodat zij met hun honing een inkomen kunnen verdienen. Voor nu en voor later. 

 

Ook in onze branche geldt dat ons werk niet ophoudt bij de assets alleen. Asset management staat of valt immers met de inzet van de medewerkers. Daarom kijken wij ook naar het cultuuraspect bij uw asset managementvraagstukken. Zodat iedereen optimaal kan bijdragen aan duurzame en betrouwbare assets.

 

2014 kerstkaart.jpg

Door de jaren heen levert CMS Asset Management een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms dichtbij, maar ook ver weg. In alle projecten weten we dat de mensen voorop staan. Vooral de projecten waar hulp direct ingezet kan worden spreken ons aan.

• Het project ‘Bijenkorf voor boeren in Rwanda' van OxfamNovib.
• Basketball vereniging Black Eagles Rosmalen 
• Stichting Alpe d’Huzes