Warm hart

Net als voorgaande jaren steunt CMS Asset Management ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor het project ‘Groentetuin’. Met ‘assets’ als zaden, gereedschap en training helpen wij de boeren in Senegal aan een betere oogst.

 

De boeren en boerinnen krijgen zaden en gereedschap voor hun groentetuin. Ze leren nieuwe technieken om de productie te vergroten. En ze leren andere gewassen te verbouwen. De groentetuin levert een gezond inkomen én gezond voedsel voor hun eigen gezin op. Zo creëren zij waarde voor hun gezin.

 

Ook bij asset management draait het om het creëren van waarde: waarde van de assets voor de verschillende stakeholders. Het doel is om de balans tussen de stakeholders goed te managen, van financieel rendement tot maatschappelijk rendement. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.

 

Kerstwens assets zaden groentetuin-web.jpg

CMS als sociaal ondernemer

Door de jaren heen levert CMS Asset Management een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms dichtbij, maar ook ver weg. In alle projecten weten we dat de mensen voorop staan. Vooral de projecten waar hulp direct ingezet kan worden, spreken ons aan.