CMS begeleidt VBI bij implementatie Ultimo

Op 17 februari vond bij VBI de aftrap plaats voor de implementatie van het onderhoudsbeheersysteem Ultimo. Na het opstellen van een businesscase voor het in gebruik nemen van een OBS en een zorgvuldige pakketselectie is de keuze gevallen op Ultimo.

Businesscase

Door middel van interviews hebben consultants van CMS de huidige en gewenste situatie in kaart gebracht en een businesscase opgesteld. Op basis van de businesscase heeft de directie van VBI besloten een onderhoudsbeheersysteem (OBS) aan te schaffen.

Pakketselectie

Vervolgens hebben CMS-consultants VBI begeleid bij de selectie van het juiste onderhoudsbeheersysteem. Meerdere partijen zijn benaderd voor offertes en demo’s. Op basis van alle informatie heeft VBI gekozen voor Ultimo. Dit pakket wordt uniform uitgerold op de vestigingen Oss, Huissen, Schuilenburg en Kampen.

Meer weten?

Meer informatie over onderhoudsbeheersystemen, pakketselecties en businesscases of implementaties? Neem dan contact met ons op. Op de hoogte blijven over nieuws over assetmanagement? Schrijf dan in voor onze e-mail nieuwsbrief.