Cursussen

Wilt u meer weten over assetmanagement of over specifieke thema’s rondom assetmanagement? Schrijf u dan in voor een van onze cursussen met open inschrijving of bel voor een cursus incompany of op maat. CMS Asset Management biedt cursussen voor alle betrokkenen bij assetmanagement, van assetmanager tot beleidsmedewerker en van maintenance engineer tot waterschapsbestuur.

De consultants van CMS Asset Management zijn expert op het gebied van assetmanagement en ISO 55000. Zij zijn mensen van de praktijk en hebben veel ervaring met het geven van cursussen. CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat alle cursussen vrijgesteld zijn van BTW.

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Informatie en aanmelding

Hieronder vindt u al onze cursussen. Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een incompany of maatwerkcursus? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@cmsam.nl of bel met 073-6480563.