cursussen

Cultuur in assetmanagement (1 dag)

Heeft u al kennis over assetmanagement en bent u benieuwd of assetmanagement bij uw organisatie snel aansluiting zal vinden? Staan medewerkers er al voor open? In de cursus ‘Cultuur in assetmanagement’ maakt u kennis met organisatiecultuur in relatie tot assetmanagement. Immers de cultuur in uw organisatie of afdeling beïnvloedt de invoering en uitvoering van uw assetmanagementactiviteiten.

Waarom een cursus cultuur in assetmanagement?

Veel organisaties werken aan assetmanagement. Zij besteden veel aandacht aan het assetmanagementsysteem, maar dat is niet genoeg. Assetmanagement staat of valt met de inzet van medewerkers. Als er inzicht is in de organisatiecultuur leidt dat tot een betere of snellere acceptatie van assetmanagement. In de cursus ‘Cultuur in assetmanagement’ maakt u kennis met organisatiecultuur in relatie tot assetmanagement.

Afbeelding cultuur in assetmanagement

Inhoud cursus cultuur in assetmanagement

In de cursus leert u cultuurgerelateerde issues te herkennen en te beschrijven. We bespreken principes die bij assetmanagement een rol spelen en kijken hoe uw organisatie daar nu mee omgaat. Vanuit een cultuur-gap komen we tot een aanzet voor een verbeterprogramma om de cultuur om te buigen naar een gunstiger overtuiging voor assetmanagement. Na de cursus kunt u bepalen en bespreekbaar maken wat er anders moet, zodat heersende overtuigingen gaan schuiven.

‘Dankzij deze cultuurcursus begrepen wij waarom we in een eerdere fase vastliepen met assetmanagement.’

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Interesse?

Meer informatie over deze cursus leest u in de cursusflyer. Liever incompany of een cursus op maat? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@cmsam.nl of bel ons op 073-6480563.

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.