cursussen

Implementatie RCM II (2 dgn)

Wilt u weten wat er komt kijken bij het implementeren van onderhoud met Reliability Centered Maintenance II, kortweg RCM II? Bent u benieuwd hoe snel uw organisatie daarvoor kan zijn ingericht? Kunt u dat binnen de afdeling of is ruimere betrokkenheid een noodzaak? De tweedaagse cursus Implementatie RCM II geeft antwoord op deze vragen.

Waarom een cursus implementatie RCM II?

Deze cursus is een vervolg op de cursus Introductie FMECA/RCM II. Na deze cursus kunt u gefundeerd een keuze maken over hoe u het proces van uw onderhoudsoptimalisatie verder kunt afstemmen op uw managementdoelstellingen.

Inhoud cursus implementatie RCM II

In de cursus verdiepen we ons in het onderwerp RCM II en gaan we vooral in op de implementatiemogelijkheden binnen uw organisatie. We bespreken waarmee u rekening moet houden en hoe de onderdelen en de te zetten stappen een belangrijk onderdeel kunnen zijn in het totale onderhoudsproces. Naast trucs en voorbeeldsheets, maakt u kennis met beproefde argumenten waarmee u betrokkenen kunt overtuigen van de noodzaak van RCM II. Dat doen we aan de hand van het ‘waarom’ en het ‘hoe’ van RCM II. Daarna volgt het ‘wat’ van RCM II.

‘Er was weerstand tegen RCM II. Door aandacht te geven aan het waarom en de voordelen ervan, raakte men meer betrokken én enthousiast. Kortom, een belangrijke stap vooruit bij het invoeren van het nieuwe onderhoudsconcept.’

Interesse?

Lees de cursusflyer of schrijf u direct in via onderstaand formulier. Heeft u nog vragen of geeft u de voorkeur aan incompany of maatwerk? Neem contact met ons op via info@cmsam.nl of 073-6480563.

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

Inschrijven

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.