cursussen

Implementatie RCM (2 dgn)

Wilt u weten wat er komt kijken bij het implementeren van onderhoud met Reliability Centered Maintenance, kortweg RCM? Bent u benieuwd hoe snel uw organisatie daarvoor kan zijn ingericht? Kunt u dat binnen de afdeling of is ruimere betrokkenheid een noodzaak? De tweedaagse cursus Implementatie RCM geeft antwoord op deze vragen.

Waarom een cursus implementatie RCM?

Deze cursus is een vervolg op de cursus Introductie FMECA/RCM. Na deze cursus kunt u gefundeerd een keuze maken over hoe u het proces van uw onderhoudsoptimalisatie verder kunt afstemmen op uw managementdoelstellingen.

Inhoud cursus implementatie RCM

In de cursus verdiepen we ons in het onderwerp RCM en gaan we vooral in op de implementatiemogelijkheden binnen uw organisatie. We bespreken waarmee u rekening moet houden en hoe de onderdelen en de te zetten stappen een belangrijk onderdeel kunnen zijn in het totale onderhoudsproces. Naast trucs en voorbeeldsheets, maakt u kennis met beproefde argumenten waarmee u betrokkenen kunt overtuigen van de noodzaak van RCM. Dat doen we aan de hand van het ‘waarom’ en het ‘hoe’ van RCM. Daarna volgt het ‘wat’ van RCM.

‘Er was weerstand tegen RCM. Door aandacht te geven aan het waarom en de voordelen ervan, raakte men meer betrokken én enthousiast. Kortom, een belangrijke stap vooruit bij het invoeren van het nieuwe onderhoudsconcept.’

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Interesse?

Lees de cursusflyer of schrijf u direct in via onderstaand formulier. Heeft u nog vragen of geeft u de voorkeur aan incompany of maatwerk? Neem contact met ons op via info@cmsam.nl of 073-6480563.

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.