cursussen

Kennismaking met Power Suite (1 dag)

Power Suite is een softwaretool die het beheer- en onderhoudsproces ondersteunt. Het helpt u bij de inventarisatie van uw assets, het opstellen van onderhoudsconcepten en het optimaliseren ervan. Heeft u interesse in het gebruik van Power Suite? Dan raden wij u aan om deze eendaagse training te volgen. Samen met een ervaren trainer verkent u de mogelijkheden van Power Suite en leert u de software kennen. U leert om zelfstandig een onderhoudsconcept op basis van risico te maken in Power Suite.

Waarom een training Power Suite?

Wellicht voert u op dit moment risicoanalyses uit met behulp van Excel en vraagt u zich af hoe u een grote hoeveelheid aan analyses moet beheersen? En of uw altijd hetzelfde werkwijze en data hanteert? Of staat u voor de opgave om uw assets te inventariseren en uw configuratiebeheer op orde te krijgen? Power Suite ondersteunt deze processen en borgt uw data. Het zorgt voor een uniforme en gestandaardiseerde werkwijze. In deze kennismakingscursus ontdekt u in basis de mogelijkheden van Power Suite.

Inhoud cursus

Samen met de consultant stelt u een onderhoudsconcept op basis van risico (FMECA/RCM) op. U ontdekt de opbouw en verkent de mogelijkheden. U gaat ook zelf aan de slag met de software. U doorloopt alle processtappen van het FMECA/RCM-proces. Aan de hand van een standaard voorbeeld (windmolenpark) doorloopt u het proces. Indien gewenst voert u een paar van uw eigen assets in. U leert over de rapportages en het exporteren van gegevens.

Tijdens deze eerste kennismaking toont een CMS-consultant u ook andere mogelijkheden van Power Suite zoals de mogelijkheden van het optimaliseren en doorrekenen in Power Suite. Het in- en exporteren naar bijvoorbeeld een onderhoudsbeheersysteeem zoals Infor EAM, Ultimo en Maximo en de mogelijkheden van de koppeling met Power-BI.

“Door Power Suite is onze aanpak van een FMECA uniform. De optimaliseerde onderhoudsconcepten zijn de basis voor ons onderhoudsbeheersysteem.”

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Interesse om kennis te maken met Power Suite?

Wilt u weten of Power Suite een geschikte tool is voor u en uw organisatie? Schrijf u dan in voor deze cursus via onderstaand formulier. Wilt u eerst meer weten over de cursus, over Power Suite of andere assetmanagementvraagstukken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@cmsam.nl of 073-6480563. Uiteraard kan deze cursus ook incompany gegeven worden.

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

*

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.