cursussen

Life Cycle Costing – LCC (1 dag)

Bij groot onderhoud, modificaties, het ontwerp en de aanschaf van nieuwe of vervangende assets spelen de kosten een belangrijke rol. Wilt u meer financiële informatie over uw assets om goed assetmanagement te kunnen bedrijven? En bent u benieuwd naar de kosten over de gehele levensduur van de assets? In één dag nemen wij u mee in het berekenen hiervan.

Inhoud cursus Life Cycle Costing

In de praktische ééndaagse cursus wordt u meegenomen in de theorie en de praktijk van Life Cycle Costing (LCC). Wij bespreken de diverse begrippen en definities van LCC en er is mogelijkheid om een LCC-tool te ontdekken en output zoals cijfers en grafieken te analyseren. LCC ondersteunt een specifieke keuze in het nu. Daarnaast wordt ook de langetermijn assetplanning (LTAP) behandeld.

‘Als maintenance engineer ben ik na deze cursus beter in staat om ook de financiële kant van de assets mee te wegen.’

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Interesse?

Lees de cursusflyer of schrijf u direct in via onderstaand formulier. Heeft u nog vragen of geeft u de voorkeur aan incompany of maatwerk? Neem contact met ons op via info@cmsam.nl of 073-6480563.

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.