cursussen

Maatwerk en incompany

Wilt u meer weten over assetmanagement? Of heeft u interesse in specifieke thema’s rondom assetmanagement? Volg dan een van de cursussen van CMS Asset Management. Naast onze cursussen met open inschrijving, verzorgen wij ook cursussen op maat. Onze bestaande cursussen en onze maatwerkcursussen geven wij waar u dat wenst, incompany of op een cursuslocatie elders.

Maatwerkcursussen

Maatwerk is maatwerk. Wij passen onze cursussen aan uw organisatie aan. Net zoveel als nodig is of wat u nodig vindt. Het kan gaan om een bestaande cursus aangevuld met specifieke voorbeelden uit uw branche of organisatie. Maar het kan ook gaan om een volledig op maat gemaakte cursus. Uiteraard altijd met het doel de cursus zo aansprekend mogelijk te maken, zodat het geleerde bij de cursisten beklijft. Maatwerk geldt ook voor de locatie van de cursus. Kortom, we geven de cursus daar waar u wenst, op een cursuslocatie of incompany.

Enkele voorbeelden van onze incompany- en maatwerkcursussen:

De cursusleiders van CMS Asset Management

Onze cursusleiders zijn expert in assetmanagement. Zij geven ook trainingen bij de Stichting Wateropleidingen, NEN Nederlands Normalisatie Instituut en de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO).

Waarom een maatwerk of incompany cursus van CMS Asset Management?

  • U krijgt training van mensen uit de praktijk. Zij zijn expert op het gebied van assetmanagement en ISO 55000.
  • Onze trainers hebben veel ervaring met de thema’s van assetmanagement en met het geven van cursussen hierover.
  • CMS Asset Management is lid van de normcommissie voor de NEN-ISO 55000 en we hebben nauwe banden met het College van Deskundigen. Daardoor zijn onze cursussen up-to-date en onze trainers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied certificeren en de eisen die gesteld worden aan serviceproviders, assetmanagers en asseteigenaren.
  • CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Informatie over maatwerk en incompany cursussen

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een incompany of maatwerkcursus? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via info@cmsam.nl of bel met 073-6480563.