cursussen

Toetsingsvaardigheden ISO 55000 (2 dgn)

Wilt u zelf ontdekken in welke mate uw organisatie voldoet aan assetmanagement volgens de norm ISO 55000? Wilt u zelf de eisen van ISO 55000 kunnen interpreteren en deze vertalen naar instrumenten voor uw eigen organisatie? In de cursus maakt u grondig kennis met de eisen van ISO 55000 en met de mogelijkheden om zelf te onderzoeken hoever uw organisatie hiermee is. Tijdens de cursus wordt u uitgedaagd om kritisch te kijken naar uw eigen assets, assetmanagement en assetmanagementsysteem. Na deze tweedaagse cursus bent u in staat om binnen uw organisatie de situatie rondom assetmanagement in kaart te brengen.

Waarom een cursus toetsingsvaardigheden ISO 55000?

Veel bedrijven en organisaties realiseren hun primaire bedrijfsdoelstellingen met assets, zoals proces- en productie-installaties, wegen, vaarwegen, leidingen en energiecentrales. Met assetmanagement kunt u de waarde van deze assets optimaliseren, binnen acceptabele risico’s en tegen aanvaardbare kosten, gemeten over de gehele levensduur van die assets. Door zelf te onderzoeken hoever de organisatie met assetmanagement is, kunt u gericht instrumenten inzetten om assetmanagement in de organisatie verder in te voeren.


Inhoud cursus toetsingsvaardigheden

In de cursus gaan we grondig in op de eisen van ISO 55000. U leert de eisen te interpreteren en te vertalen naar instrumenten voor uw organisatie. U leert hoe u de situatie rondom assetmanagement in uw organisatie kunt onderzoeken, onder andere door gericht collega’s te interviewen.

Stap voor stap assetmanagement bedrijven

‘Dankzij de cursus begonnen de eisen van ISO 55000 opeens iets te betekenen.’

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Interesse?

Lees de cursusflyer of schrijf u direct in voor de cursus via onderstaand formulier. Eerst even overleggen? Bel ons voor een vrijblijvend gesprek op 073-6480563. Ook als u informatie wenst over een maatwerkcursus. 

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.