cursussen

Verkenning assetmanagement en ISO 55000 (2 dgn)

Wilt u weten wat assetmanagement is? Bent u benieuwd of assetmanagement voor uw organisatie (financiële) voordelen kan opleveren? De cursus ‘Verkenning assetmanagement en ISO 55000’ geeft antwoord op uw vragen. ISO 55000 wordt daarbij als kapstok gebruikt. Na deze complete tweedaagse cursus kunt u gefundeerd een keuze maken of assetmanagement iets kan betekenen voor uw organisatie.

Waarom een cursus assetmanagement en ISO 55000?

Veel bedrijven en organisaties realiseren hun primaire bedrijfsdoelstellingen met behulp van gebruiksmiddelen, zoals gemalen, persleidingen, zuiveringsinstallaties, straatverlichting, (vaar)wegen, energiecentrales, industriële ovens en productielijnen. Deze gebruiksmiddelen noemen we assets. Veel organisaties zijn al jaren actief op het gebied van onderhoudsmanagement en kwaliteits-, milieu- en veiligheidsmanagementsystemen rondom deze assets. Deze managementsystemen grijpen steeds meer in elkaar. Hoe kunt u daar richting aan geven? Waar kunt u processen optimaliseren? En welke rol speelt informatisering hierbij? Het assetmanagementsysteem is de verbindende schakel. ISO 55000 helpt om te zien hoe uw assetmanagementsysteem ervoor staat. Na de cursus assetmanagement en ISO 550000 kunt u gefundeerd een keuze maken of assetmanagement iets kan betekenen voor uw organisatie.

Inhoud cursus assetmanagement

In de cursus verkennen we het onderwerp assetmanagement. We bespreken de elementen die bij assetmanagement een rol spelen en kijken hoe uw organisatie daarmee kan omgaan. Het cultuur-aspect wordt ook meegenomen. ISO 55000 is de standaard richtlijn voor assetmanagement. CMS Asset Management is betrokken bij de norm ISO 55000 en heeft ervaring met de implementatie ervan. Daardoor kunnen we de cursus steeds voorzien van de nieuwste implementatie-ervaringen en voorbeelden.

Cursus Verkenning assetmanagement en ISO 55000, rollen assetmanagement

‘Dankzij de cursus konden wij een weloverwogen keuze maken en starten met assetmanagement.’

Onze cursussen en corona

Wij geven de voorkeur aan het persoonlijk geven van onze cursussen. Uiteraard werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM en zorgen wij voor passende omstandigheden om de cursus te geven. Indien de maatregelen worden verscherpt, dan zal de cursus worden verplaatst.

Interesse?

Meer informatie leest u in de cursusflyer. Direct aanmelden is mogelijk via onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Liever in company of maatwerk? Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@cmsam.nl of 073-480563.

Inschrijven

Schrijf u in via onderstaand formulier! U hoort snel van ons.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en de factuur. Annuleren is kosteloos tot 4 weken voor aanvang. Daarna brengen wij 35% annuleringskosten in rekening.

CMS Asset Management is geregistreerd in het CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs). Dit betekent dat onze cursussen vrijgesteld zijn van BTW.