cursussen

Webinar: Ontdek de toegevoegde waarde van onderhoudsconcept optimalisatie

Om onderhoudsmanagement naar een volgend niveau te brengen, geeft onderhoudsconceptoptimalisatie een zichtbaar resultaat. Door het optimaliseren van het onderhoudsconcept kunt u besparen op de onderhoudsuitgaven en risico’s reduceren. Het stelt u in staat om uw geld en resources beter te besteden en uw onderhoud verder te ontwikkelen. Wilt u weten wat de toegevoegde waarde is van onderhoudsconceptoptimalisatie? Volg dan ons webinar op donderdag 24 september 2020 om 9.30 uur.

Volg het webinar en ontdek de mogelijkheden van OHC 3.0

Tijdens het gratis webinar op donderdag 24 september om 9.30 uur geven CMS-consultants Frank Koot en Roel Schouten antwoord op belangrijke onderhoudsvragen:

  1. Hoe kan ik mijn onderhoudsconcept optimaliseren?
  2. Wat is het verdienpotentieel voor ons als organisatie?
  3. Welke informatie heb ik nodig om zelf een onderhoudsconcept te optimaliseren?
Frank Koot, consultant assetmanagement
Roel Schouten, consultant assetmanagement bij CMS Asset Management

Aan de hand van een concrete klantcase laten Frank en Roel u zien hoe Onderhoudsconcept 3.0 in Power Suite werkt en wat de optimalisatie u kan opleveren. Ontdek tijdens het webinar of deze methode voor uw organisatie van toegevoegde waarde is om inzicht te krijgen in risicoreductie en kostenbesparingen.

Aanmelden voor deelname aan het webinar

Is u interesse gewekt en wilt u de mogelijkheden ontdekken? Volg dan ons gratis webinar op:

Donderdag 24 september om 9.30 uur.

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en u ontvangt binnenkort een link om kosteloos het webinar te volgen. Als u nog vragen heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.