Duurzaam GWW en assetmanagement

"Beheersing Green Deal 2.0 en assetmanagement"

Diensten

Duurzaam GWW met assetmanagement

Heel veel organisaties binnen de grond-, weg- en waterbouw (GWW) hebben zich gecommitteerd aan de Green Deal 2.0. Dat betekent dat zij in 2020 in alle relevante GWW-projecten de zogenoemde ‘Aanpak Duurzaam GWW’ zullen toepassen in de planvorming, aanleg, aanbesteding, beheer en onderhoud van hun assets. CMS Asset Management kan u ondersteunen bij de invoering van Duurzaam GWW, met behulp van assetmanagement.

Green Deal GWW

Projecten in de infrastructuur zijn meestal groot en complex. Veel partijen en belanghebbenden spelen een rol. Deze projecten kunnen een grote invloed hebben op het milieu en de leefomgeving. Het doel van de Green Deal is om de projecten binnen GWW te verduurzamen. Assetmanagement kan een leidend principe zijn voor het inrichten van de bedrijfsvoering rondom deze projecten.

Assetmanagement helpt bij duurzaam GWW

Met het toepassen van de principes van assetmanagement bij de ‘Aanpak Duurzaam GWW’ slaat u twee vliegen in een klap. U realiseert de doelstellingen van de Green Deal 2.0. En u verbetert tegelijkertijd de besturing en beheersing van uw organisatie op het gebied van assetmanagement. Zo heeft uw organisatie inzicht in de balans tussen prestaties, risico’s en kosten van haar assets en draagt u bij aan duurzame projecten in het kader van de Green Deal.

CMS en duurzaam GWW

CMS Asset Management helpt organisaties in de grond-, weg- en waterbouw graag om de doelstelling van Green Deal te realiseren, met behulp van assetmanagement. Vanzelfsprekend houden we bij de inrichting rekening met de specifieke eisen van de Aanpak Duurzaam GWW. Onze benadering voorkomt een tweesporenbeleid binnen uw organisatie en versterkt tevens de integrale besturing op het realiseren van de waarden waar uw organisatie voor staat.

Ondersteuning Green Deal bij GWW-projecten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze rondom de Green Deal 2.0 en assetmanagement? Of wilt u weten wat CMS Asset Management nog meer voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op.