Fijne feestdagen!

CMS Asset Management ondersteunt elk jaar voor de feestdagen een project van Oxfam Novib. Dit jaar hebben wij gekozen voor de preventie van rampen.

Ontmoeten wij u op de InfraTech 2019?

InfraTech vindt plaats van 15 tot en met 18 januari 2019 en is dé ontmoetingsplek voor de Nederlandse infrasector. CMS Asset Management is aanwezig in hal 6, stand 104. Wij ontmoeten u graag!

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte 2018

Op donderdag 22 november vindt het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte (NCBOR) 2018 plaats in Almere. CMS Asset Management is als sponsor bij het evenement betrokken en is uiteraard aanwezig.

Artikel optimalisatie onderhoudsconcepten in VAM

In de laatste editie van Vakblad Asset Management vindt u een interview met CMS-directeur Luc de Laat over de optimalisatie van onderhoudsconcepten. Het opstellen van onderhoudsconcepten is niet nieuw. Maar is het eerder opgestelde onderhoudsconcept nog steeds optimaal?

Jubileum jaarbijeenkomst NVDO op 9 november

Dit jaar viert de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) haar 55-jarig jubileum. De feestelijke jaarbijeenkomst op 9 november staat in het teken van dit jubileum en het thema 'impact'.

Workshop technische inspecties van KNW op 18 oktober

Op donderdagmiddag 18 oktober organiseert KNW Regio Noord een workshop over technische inspecties en onderhoud in Zwolle. Elk onderwerp wordt kort ingeleid door een deskundige uit de praktijk. CMS-directeur Luc de Laat zal spreken over inspecties en het optimaliseren van onderhoudsconcepten.