Artikel optimalisatie onderhoudsconcepten in VAM

In de laatste editie van Vakblad Asset Management vindt u een interview met CMS-directeur Luc de Laat over de optimalisatie van onderhoudsconcepten. Het opstellen van onderhoudsconcepten is niet nieuw. Maar is het eerder opgestelde onderhoudsconcept nog steeds optimaal?

Jubileum jaarbijeenkomst NVDO op 9 november

Dit jaar viert de Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud (NVDO) haar 55-jarig jubileum. De feestelijke jaarbijeenkomst op 9 november staat in het teken van dit jubileum en het thema 'impact'.

Workshop technische inspecties van KNW op 18 oktober

Op donderdagmiddag 18 oktober organiseert KNW Regio Noord een workshop over technische inspecties en onderhoud in Zwolle. Elk onderwerp wordt kort ingeleid door een deskundige uit de praktijk. CMS-directeur Luc de Laat zal spreken over inspecties en het optimaliseren van onderhoudsconcepten.

Infor EAM seminar op 11 september

Als Alliance Partner van Infor EAM zijn wij op 11 september aanwezig bij het seminar van Infor EAM over de laatste release van het onderhoudsbeheersysteem. Deze middag is speciaal voor gebruikers uit de branches (rail)infra en waterketen.

Onze cursussen in de tweede helft van 2018

Met welke assetmanagementonderwerpen gaat u aan de slag na de zomervakantie? En welke kennis heeft u daarvoor nodig? U vindt hier een greep uit de cursussen die vanaf september 2018 zijn gepland en waarvoor u zich individueel kunt inschrijven.

Nieuwe website

Wellicht ziet u het. Wij hebben een nieuwe website! Deze website zit boordevol assetmanagementinformatie in het kenniscentrum. Bij het lezen van de cases krijgt u een indruk van onze dienstverlening bij klanten. Wilt u zich verder ontwikkelen op het gebied van asset- en/of onderhoudsmanagement? Bekijk dan de cursussen.