Over ons

CMS Asset Management is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in onderhoudsmanagement en assetmanagement. Met onze expertise en ervaring pakken wij het beheer van uw fysieke bedrijfsmiddelen, de assets, integraal aan. Daardoor kunt u de prestaties, risico’s en kosten van uw assets optimaal en transparant beheren, zodat deze beschikbaar, betrouwbaar en betaalbaar zijn en blijven.

Onze missie

Wij ondersteunen de mensen binnen organisaties bij het verbeteren én toepassen van assetmanagement, waardoor zij optimale waarde creëren met hun assets en daarmee bijdragen aan een duurzame samenleving. Nu en in de toekomst.

Mens centraal

Voor iedere klant ontwikkelen we een gedegen strategie en maken we een praktische vertaalslag naar werkzaamheden op de werkvloer. Want alleen als uw mensen ermee kunnen werken, is de opdracht voor ons geslaagd. Onze klanten zien ons dan ook als een mensgerichte deskundige en innovatieve kennispartner. Een betrouwbare organisatie, voor klant en medewerker.

Cultuur

CMS Asset Management hecht veel waarde aan een goede en respectvolle relatie met haar klanten, personeel en omgeving. We handelen vanuit het doel dat wij als organisatie maatschappelijke waarde kunnen creëren. Dat doen we door altijd het bredere perspectief aan te reiken, door u op een andere manier naar uw assets en organisatie te laten kijken en door de overtuiging dat mensen het verschil maken. Dit geldt voor uw mensen maar ook voor onze mensen.

Preferred resultants

De consultants van CMS Asset Management zijn preferred resultants op het gebied van assetmanagement, risicomanagement en informatiemanagement. Zij zijn gemotiveerd en hebben de juiste vaktechnische kennis en marktervaring. Zij begeleiden u bij uw assetmanagementvraagstuk. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures op het gebied van organisatieontwikkeling, informatiemanagement en risicomanagement. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner voor freelance consultants.

‘Assetmanagement heeft pas zin, als mensen zin hebben in assetmanagement’

Warm hart

Door de jaren heen levert CMS Asset Management een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms dichtbij, maar ook ver weg. In alle projecten weten we dat de mens voorop staat. Vooral de projecten waar hulp direct ingezet kan worden, spreken ons aan. Zo leverden we een bijdrage aan de film ‘De schoonheid van water’ en ondersteunen we ieder jaar een project van OxfamNovib. Dit jaar ondersteunden wij het project ‘Microfinanciering’

CMS Asset Management is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wij beloven u resultaat – Resultants in asset value.