Over ons

CMS Asset Management is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in onderhoudsmanagement en assetmanagement. Sinds 1997 helpt CMS waterschappen, provincies, gemeenten en industrie bij het integraal beheer van hun fysieke bedrijfsmiddelen, de assets. Daardoor kunnen zij de prestaties, risico’s en kosten van hun assets optimaal en transparant beheren, zodat deze beschikbaar, betrouwbaar en betaalbaar zijn en blijven. CMS heeft 15 medewerkers en is nationaal en internationaal actief. Per 1 oktober 2019 is CMS Asset Management onderdeel van Pragma, een internationaal consultancy- en ingenieursbureau gespecialiseerd in maintenance en assetmanagement.

Onze missie

Wij ondersteunen de mensen binnen organisaties bij het verbeteren én toepassen van assetmanagement, waardoor zij optimale waarde creëren met hun assets en daarmee bijdragen aan een duurzame samenleving. Nu en in de toekomst.

Mens centraal

Voor iedere klant ontwikkelen we een gedegen strategie en maken we een praktische vertaalslag naar werkzaamheden op de werkvloer. Want alleen als uw mensen ermee kunnen werken, is de opdracht voor ons geslaagd. Onze klanten zien ons dan ook als een mensgerichte, deskundige en innovatieve kennispartner. Een betrouwbare organisatie, voor u en uw medewerkers.

Cultuur

CMS Asset Management hecht veel waarde aan een goede en respectvolle relatie met haar klanten, personeel en omgeving. We handelen vanuit het doel dat wij als organisatie maatschappelijke waarde kunnen creëren. Dat doen we door altijd het bredere perspectief aan te reiken, door u op een andere manier naar uw assets en organisatie te laten kijken en door de overtuiging dat mensen het verschil maken. Dit geldt voor uw mensen, maar ook voor onze mensen.

Preferred resultants

De consultants van CMS Asset Management zijn preferred resultants op het gebied van assetmanagement, risicomanagement en informatiemanagement. Zij zijn gemotiveerd en hebben de juiste vaktechnische kennis en marktervaring. Zij begeleiden u bij uw assetmanagementvraagstuk. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken. Bekijk onze vacatures op het gebied van organisatieontwikkeling, informatiemanagement en risicomanagement. Daarnaast zijn wij een betrouwbare partner voor freelance consultants.

‘Assetmanagement heeft pas zin, als mensen zin hebben in assetmanagement’

Over Pragma

Pragma is een consultancy- en ingenieursbureau gespecialiseerd in maintenance en asset management dat oplossingen biedt voor het beheer van assets van kapitaalintensieve industrieën. Pragma is een particulier bedrijf en heeft 540 werknemers in dienst. Pragma helpt bedrijven in de mijnbouw, productie, lokale overheid, facility en OEM-ers om de waarde van hun assets te optimaliseren, waarbij kosten en risico’s in evenwicht worden gehouden. Pragma heeft een wereldwijde organisatie met regionale kantoren en vertegenwoordiging in Brazilië, Europa en Mexico. Het hoofdkantoor is gevestigd in Cape Town, Zuid-Afrika. Aan het hoofd staat Adriaan Scheeres, CEO en oprichter van Pragma. Pragma Africa is 50% ‘black owned’ (Level 1 BBBEE company).

Warm hart

Door de jaren heen levert CMS Asset Management een bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Soms dichtbij, soms verder weg. In alle projecten staat de mens voorop. Vooral de projecten waar hulp direct ingezet kan worden, spreken ons aan. Zo leverden we een bijdrage aan de film ‘De schoonheid van water’ en ondersteunen we ieder jaar een project van Oxfam Novib. In 2018 ondersteunden wij het project ‘Preventie van rampen’


CMS Asset Management is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

Wij beloven u resultaat – Resultants in asset value.